Efterlysning: Mænd ville voldtage 22-årig kvinde

To mænd hev bukserne af 22-årig kvinde i Roskilde. Politiet søger vidner til voldtægtsforsøg.

Politiet søger vidner til et voldtægtsforsøg, der fandt sted i Roskilde natten til søndag.

Her går en 22-årig kvinde fra Herfølge ved 1-tiden alene i Store Gråbrødrestræde, da hun bliver antastet af to mænd, der hiver bukserne af hende og begynder at befamle hende.

Kvinden får dog vristet sig fri og stikker af, hvorefter hun genfinder de venner, hun er i byen med, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi er af den overbevisning, at der er tale om et voldtægtsforsøg, siger kommunikationsansvarlig Carsten Andersen til TV 2 Lorry.   

Kvinden har givet politiet et signalement af gerningsmændene, og Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp med at finde de to mænd, der beskrives som følger: 

Det kan sagtens være lokale, selv om vi ikke kan sige det med sikkerhed.

  1. Mand mellem 18-19 år. Han var iført sorte Adidas-sko og en rød t-shirt på. Han var brun i huden og cirka 190 centimeter høj. Han havde et modermærke ved højre øje.
  2. Mand, meget lys i huden. Han var iført hvidt joggingsæt og en sort frakke. Han var cirka 180 centimeter høj.

Begge mænd talte dansk.

- Vi mener, at der burde være en chance for, at nogen kan genkende de mænd ud fra de signalementer, den unge kvinde har givet. Vi vil meget gerne have et praj, hvis nogen har set eller hørt noget, siger kommunikationsansvarlig Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Hvis man har oplysninger i sagen, bedes man kontakte politiet på telefon 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik