Efterlysning af gerningsmænd bag groft overfald har givet gode tips

Politiet har fået flere brugbare henvendelser i sag om et groft, umotiveret overfald ved Dybbølsbro Station.

Københavns Politi står efter alt at dømme over for et muligt gennembrud i sagen om et groft overfald lørdag aften den 22. juni på Dybbølsbro Station ved storcentret Fisketorvet.

I går mandag valgte politiet at offentliggøre video og billeder af tre unge mænd, som er mistænkt for at stå bag overfaldet, som gik ud over en tilfældig forbipasserende mand på stationen.

Ved hændelsen gik de tre - tilsyneladende bevidst - ind i deres offer. Offeret blev efterfølgende slået i hovedet med brædder fra noget vejarbejde på broen, og han pådrog sig i den forbindelse en dyb flænge i hovedet. 

I dag kan Københavns Politi så oplyse på Twitter, at efterlysningen af de tre unge mænd har affødt adskillige gode tips, som de nu vil gå videre med.

Københavns Politi har i samme ombæring bedt medierne om at slette efterlysningsbillederne af de tre mistænkte, hvilket kunne indikere, at det er lykkedes politiet at få mændene identificeret.

Over for TV 2 Lorry oplyser Københavns Politi, at de ikke for nuværende ikke har lyst til at uddybe yderligere om de konkrete tips, men at de har en særdeles god retning at gå i.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Magnus Buhl Hansen

playMagnus Buhl Hansen blev dræbt af vanvidsbilist på Langebro - retssagen er udskudt

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere