Efter vold og trusler beder politiet om hjælp: Kender du disse personer?

Københavns Politi efterlyser seks personer, der har truet eller været voldelig i forbindelse med hashsager i Pusher Street.

Opdatering: Københavns Politi oplyser at person A, C, D og E nu er blevet identificeret. Derfor har man bedt medierne om at fjerne hans billede. Det har vi efterlevet. 

Købehavns Politi har fået nok. Nok af vold og trusler mod betjente, der gør deres arbejde på Fristaden.

Derfor beder man nu offentligheden om hjælp til at identificere gerningsmænd, der har været voldelige over for betjentene. 

I flere sager har politiet optagelser af gerningsmændene, men da de ikke er kendte ansigter fra Christiania, kan politiet ikke umiddelbart sætte navn på. 

- I disse sager har politiet behov for hjælp fra borgerne, og beder nu om hjælp til at få identificeret personerne på disse billeder, skriver Københavns Politi i en pressemeddelelese. 

- I perioden fra den 25. maj 2018 til den 21. januar 2019 har politiet registreret 114 sager omhandlende vold mod polititjenestemand eller trusler om vold mod polititjenestemand i forbindelse med indsatsen i Pusher Street. Volden mod politiet kommer oftest til udtryk i form af stenkast samt kast med kraftige kanonslag, som kastes direkte mod betjentene.

- Politiet efterforsker konsekvent i sagerne mod de gerningsmænd, som begår volden mod betjentene. Politiet har i 35 af de 114 sager efterfølgende fundet frem til en gerningsmand, som er blevet sigtet for deres kriminalitet. De personer, der optræder på de gengivne fotos, har det desværre endnu ikke været muligt at identificere.  

Kender man til identiteten på nogle af de pågældende personer kan man ringe 1-1-4 eller skrive til Kbh-operativ-specialafdeling@politi.dk

 
 
Foto: Københavns Politi
 
 
Foto: Københavns Politi

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik