Kort efter de flere end 300 medarbejdere var blevet evakueret, var de på plads i nye lokaler Foto: TV 2 Lorry

Efter storbrand: 300 medarbejdere får ny arbejdsplads

Det var ikke kun Experimentarium, der led store tab under storbranden i Hellerup for nylig. Også naboen, konsulentvirksomheden Implement Consulting Group, blev hårdt ramt.

I dag er forsikringsfolkene inde for at vurdere skaderne på Strandvejen 56, hvor konsulentvirksomheden Implement Consulting Group har holdt til siden december 2012.

- På anden sal er kantinen helt brændt ned, på første sal er skriveborde og andre materialer hårdt medtaget, og selvom stueetagen ikke er brændt, så er der måske vandskade, siger en ærgerlig Kenneth Pedersen fra Implement Consulting Group.

Kort efter de flere end 300 medarbejdere var blevet evakueret, var de på plads i nye lokaler. Implement har også lokalerne i nabobygningen, nummer 58, der er klar til brug efter lidt rengøring. Resten af medarbejderne er blevet flyttet ind i nummer 125 - lige på den anden side af Strandvejen.

- Forretningen kører videre, så vi har valgt at se på det som en øvelse i omstillingsparathed, siger Kenneth Pedersen med et smil.

Umiddelbart er der ikke sket uerstattelige tab for den it-bårne virksomhed, men medarbejderne skal vænne sig til en ny arbejdsplads i de næste to år, mens den gamle Tuborg-bygning bliver genopført.