Efter rydningen: Pusherne straks tilbage i Pusherstreet

Kilder på Christiania bekræfter over for TV2 Lorry, at hashhandlen er genoptaget.

Det varede ikke længe. Knap var de sidste brosten og kanonslag kastet og politiet trukket tilbage, da pusherne igen indtog pusherstreet. 

- De startede allerede med at sælge igen i går aftes, lige efter politiet var gået, fortæller medlem af kontaktgruppen på Christiania, Hulda Mader, til TV 2 Lorry. 

Politiet stormede pusherstreet i går ved middagstid og anholdt 18 personer. Herefter gik de i gang med motorsave, koben og hammere og jævnede de 30 boder i pusherstreet med jorden.  

- Vores vurdering er, at det er blevet markant mere trygt at agere for de gode kræfter på Christiania. Nu er der mulighed for, at de kan få deres visioner for området opfyldt, sagde politiet umiddelbart efter aktionen. 

Men under et døgn efter er gaden igen på pushernes hænder. 

- Det er bare trættende. Politiet siger, at nu bliver handlen stoppet og gaden givet tilbage til os, men de er her kun i fire timer, og så forlader de det igen. Det har ingen effekt, siger Hulda Mader til TV 2 Lorry.

Fem af de anholdte fra gårsdagens rydning af pusherstreet fremstilles i dag i grundlovsforhør. Fire er sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, mens den sidste blev anholdt for at kaste sten mod politiet.

I alt blev seks betjente såret i forbindelse med rydningen af pusherstreet. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik