Efter obduktion: Festivalgæsts død er stadig et mysterie

Obduktionen gav intet svar. Nu venter politiet på resultater fra kemiske tests, der måske kan kaste lys over sagen.

Forklaringen på, hvorfor en 20-årig kvinde lørdag mistede livet på Roskilde Festival, lader vente på sig. Allerede lørdag blev der lavet ligsyn i håb om at fastslå dødsårsagen, men det gav intet svar. Derfor håbede politiet, at en obduktion kunne opklare, hvordan den 20-årige kvinde mistede livet. 

Læs også: Ligsyn giver ingen forklaring på festivaldeltagers død

- Vi har fået resultatet af obduktionen, men den har ikke givet os nogen forklaring på, hvorfor hun døde, siger Michael Sehested, vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi til TV2.

Den 20-årige kvinde fik vejrtrækningsproblemer natten til lørdag, mens hun lå og sov i sit telt med en veninde. Veninden fik kvinden ud af teltet og ydede førstehjælp.

Der blev straks tilkaldt en ambulance, der kørte kvinden fra festivalpladsen til hospitalet, hvor hun efterfølgende døde. 

Læs også: 20-årig kvinde død på Roskilde Festival

Politiet har foretaget kriminaltekniske undersøgelser i det telt, hvor kvinden sov, og de har afhørt festivalgæster i og omkring kvindens lejr i håb om at komme dødsårsagen nærmere. Nu venter de på nogle kemiske tests, der forhåbentlig kan kaste lys over sagen.

Læs også: Politiet efter dødsfald: Unge kvinder skal ringe hjem

Politiet mener ikke, der ligger en forbrydelse bag den 20-årige kvindes død. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik