Efter forrygende sommer: Sidste uge med livreddere på stranden

Det er ved at være sidste chance for en dukkert på en strand med livreddere. Om en uge takker livredderne af efter en fantastisk badesæson.

På onsdag d. 22. august bliver livreddertårnene på flere strande i hovedstadsområdet lukket for sidste gang i år.  

- Vi håber, at rigtig mange vil benytte lejligheden til at få en sidste dukkert på strandene med livredderne. Ingen kan være i tvivl om, at det har været en perfekt sommer for dem, der elsker at bade. Det har også været en forrygende sæson for livredderne, der har haft travlt og talt om badesikkerhed med en masse mennesker, siger René Højer, der er projektansvarlig for TrygFonden Kystlivredning.

Her i hovedstadsområdet har TrygFonden livreddere på strandene i Hundige, Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Bellevue og Charlottenlund - men altså kun i en uge mere.

Bad aldrig alene

Selvom livredderne pakker sammen, er det naturligvis ikke sikkert, at folk er færdige med at bade i havet, der stadig er lunt efter en varm sommer.

- Til de badegæster, der bader, efter livredderne har lukket tårnene, er mit bedste råd aldrig at bade alene og at tage sig i agt for de lokale forhold på strandene, siger Anders Myrhøj, der er chef for drift og sekretariat i TrygFonden Kystlivredning.

TrygFonden har også livreddere ved havnebadene ved Fisketorvet og på Islands Brygge i København. Her vil de være til stede helt frem til den 30. september. 

De fem baderåd

1. Lær at svømme
2. Gå aldrig alene i vandet3. Læs vinden og vandet
4. Lær stranden at kende
5. Slip ikke børnene af syne

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik