Efter 13 års kamp: Nu er Charlotte indstillet til førtidspension

54-årige Charlotte Petersen har kæmpet i 13 år med Københavns Kommune for at få førtidspension. Nu er hun blevet indstillet.

Tildeling af førtidspensioner i Københavns Kommune har den seneste tid været under lup efter massiv kritik.

En af dem der har fået genoptaget sin sag, er 54-årige Charlotte Petersen fra Tingbjerg, som TV 2 Lorry før har omtalt.

I 2003 tog hendes liv en uventet og tragisk drejning, da hun gik over for grønt og blev kørt ned af en bil. Trafikulykken har til den dag i dag betydet store kroniske smerter i nakke, skuldre, ryg og arme. Hun har svært ved at holde balancen, hun lider af fastklemte nerver og har udviklet psykiske lidelser som paranoia og angst.

- Problemet er, at jeg ikke ved, hvordan eller hvornår mit hoved virker. Det virker som et blinklys. Det ene øjeblik virker det, det næste øjeblik gør det ikke, fortalte hun til TV 2 Lorry den 22. juni.

100 personer mødte op

Hverdagen er svær at komme igennem for Charlotte Petersen, og på trods af at flere læger og sagsbehandlere i løbet af de seneste 13 år gentagende gange har vurderet, at hun ingen arbejdsevne har, så har Københavns Kommune ad flere omgange givet Charlotte Petersen afslag om førtidspension.

Men nu ser der ud til at blæse anderledes positive vinde for Charlotte Petersen. Mandag skulle hun til møde med Københavns Kommune, og her blev hun endelig indstillet til førtidspension til stor jubel for de op mod 100 personer, der var mødt op for at støtte Charlotte Petersen.

Indstillingen betyder dog ikke, at Charlotte Petersen endnu kan ånde helt lettet op, da hun nu skal vente op til tre måneder, før hun får svar på, om hun får tildelt førtidspension.

Men glæden var ikke til at tage fejl af, da Charlotte Petersen kom ud fra mødet med kommunen og blev mødt af jubelråb.

- Det er simpelthen som om ti tons er blevet lettet fra mit hjerte. Nu kan jeg begynde at tænke på mig selv. Nu er det ikke færdigt endnu, det er kun indstillingen, så det er bare om at krydse fingre, siger Charlotte Petersen mandag til TV 2 Lorry.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik