E-sportshold fra Sydhavnen vinder indledende kamp i Vegas

E-sportsholdet Astralis fra Sydhavnen åbnede den store Dreamhack Masters Las Vegas med en sikker sejr på 16-5 over det nordamerikanske hold compLexity.

E-sportholdet Astralis er i øjeblikket i spillemekkaet Las Vegas for at forfølge drømmen om en stor amerikansk sejr.

Ved turneringen Dreamhack Masters Las Vegas konkurrerer holdet i computerspillet Counter Strike.

Turneringen, der har en samlet præmiepulje på 450.000 amerikanske dollars, byder på stort set samtlige af verdens bedste hold indenfor Counter Strike.

Det betyder også, at Astralis får mulighed for at gentage forrige weekends vanvittigt spændende Major-finale mellem Astralis og det polske storhold Virtus Pro ved en anden turnering.

Astralis-træner Danny Sørensen glæder sig over udfaldet af den første kamp.

- Vi vidste ikke helt, hvad vi skulle forvente af compLexity, som er et relativt ukendt hold. Men heldigvis gik det stort set, som vi gerne ville, og vi kan nu forberede os på næste kamp, som spilles i morgen, siger Danny Sørensen og tilføjer:

- Vi kan godt mærke, at der er stor fokus på os efter vores Major-sejr i forrige uge, men det er en situation, holdet håndterer godt. Vi spiller gruppekampene midt i MGM’s casino område, og det giver også lidt ekstra opmærksomhed, men jeg føler, vi er mentalt forberedt på, hvad der måtte komme.

Drengene skal da også være mentalt forberedte, hvis de skal få del i præmiepuljen, som er 200.000 amerikanske dollars.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik