E-handlen eksploderer: Ekstrem travl weekend

Hvis du har valgt at købe dine julegaver på nettet, så er du langt fra alene. Igen i år bliver alle pakke-rekorder slået.

Pakkeposten går en ekstrem travl uge i møde. Eksperter vurderer at danskerne bruger denne weekend på at købe julegaver foran computeren, pakker der skal bringes ud i løbet af mandag og tirsdag.

På siden Imerco.dk mærker man tydeligt det voldsomme julegaveræs.

- Normalt har vi 4-6 medarbejdere på vores lager, i øjeblikket arbejder 40 mand i to hold med at pakke varer. Der er virkelig travlt, siger Simon Bjerregaard Rasmussen, Digital chef, Imerco til TV 2 Lorry.

- Vi har faktisk været nødt til at bygge et ekstra lager i Herlev, ellers ville vi slet ikke have kapacitet nok til at kunne klare den store efterspørgsel.

Den digitale chef har rigtig god grund til at have et bredt julesmil, Imerco har nemlig oplevet en vækst på 50% på julehandlen i år i forhold til sidste år.

FDIH vurderer, at e-handlen i forbindelse med julen har en værdi på mindst 2 mia. kr., og den udgør tæt på 25 % af den samlede julehandel, der ligger på over 8 mia. kr.

Også hos Smykkemester.dk, der har kontor og lager på Frederiksberg, er bemandingen mangedoblet.

- Vi plejer slet ikke at have åbent i weekenden, og lige nu er vi fem i alt. Vi arbejder stort set i døgndrift, siger indehaver Jacob Nordahl til TV 2 Lorry.

- Det er årets absolutte højdepunkt. På intet andet tidspunkt har vi tilnærmelsesvis så travlt. Jeg er en meget glad mand.

Men før de mange tusinde gaver kan gøre lykke, skal de jo leveres først. Derfor er Post Danmark allerede i gang med at ruste sig.

- Tirsdag bliver forventeligt den største pakkedag nogensinde. Pakkebuddet er for alvor blevet julemandens nærmeste hjælper i den travle juletid, og vi har forrygende travlt med danskernes julepakker. Det bliver ganske enkelt en jul, hvor vi kommer til at sætte nye pakkerekorder, siger Morten O. Nielsen, kommunikationschef i Post Danmark.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik