DSB giver gratis kaffe mens du venter

S-togspassagerne får nu noget at varme sig på, mens de venter. DSB giver en kop gratis kaffe eller kakao som undskyldning for de voldsomme forsinkelser.

Tusindvis af S-togpassagerer har døjet med forsinkelser og andet bøvl i mere end et døgn. Nu giver DSB dem noget at styrke sig på, mens de venter.

- Fra kl. 15 i eftermiddag til kl. 18 i aften kan vores kunder få en kop varmt at drikke i DSB's Kort & Godt butikker, siger DSB's salgsdirektør Niklas Marschall, i en pressemeddelelse.

DSB S-tog byder på en gratis kaffe, the eller kakao for at sige undskyld for det seneste halvandet døgns problemer, der er opstået i forbindelse med et uheld med en køreledning.

Arbejdet med køreledningen varer weekenden over. Salgsdirektør Niklas Marschall vil på egne og medarbejdernes vegne kvittere for kundernes tålmodighed .

- Vi kan ikke undgå uheld, men jeg vil gerne benytte lejligheden til at forsikre vores kunder om, at vi gør alt hvad vi kan, for at mindske de gener, et så voldsomt uheld giver for vores kunder, siger han.

Tilbuddet om gratis kaffe, the og kakao gælder i Kort & Godt butikker på S-togsnettet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik