Drukstafet med 5000 unge forløb glat

Den årlige Tour de druk fra Snekkersten til Helsingør med gymnasieelver fra hele Nordsjælland, blev afholdt uden større problemer i år. Det oplyser Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk.

"Det gik meget godt. Der skete ikke noget særligt udover lidt slagsmål, men alt i alt kun episoder, man kan forvente med det antal mennesker," siger vagtchef Ulrik Lenden til avisen.

Han anslår, at der har været knapt 5000 unge med på turen fra Snekkersten Havn til Kronborg. Sidste år kom to unge alvorligt til skade, fordi de i fuldskab blev forbrændt af et togs køreledninger, og for at undgå at det skulle ende lige så voldsomt i år, havde politiet sat ekstra mandskab ind.

"Det skulle være et festligt arrangement, så vi havde ingen intetion om at stoppe noget af det. Og de fleste holdt sig også inden for det fornuftige," siger vagtchefen.

"Udfordringen ved den slags arrangementer er altid tilløberne, og det var også tilfældet i går. Det typisk byens kendte ballademagere, som prøver ta få en situation ud af det," siger Ulrik Lenden.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik