Drømmer du om dit eget slot? Nu er der tre til salg

Drømmer du om riddersale, sovegemakker og tårnværelser? Så kan du puste lidt mere til drømmen her.

Kigger du misundeligt på Amalienborg, Fredensborg, Marselisborg eller et hvilket som helst andet slot i kongeriget?

Og drømmer om at indrette dem med spaafdeling, vinkælder og hjemmebiograf? Så skal du blive ved med at læse her. 

For i øjeblikket er der masser af eksklusive kvadratmeter at komme efter på det lorrylandske boligmarked. 

Steder, hvor du med rette kan kalde stuen for riddersalen, dit master bedroom for sovegemakket, og hvor du kan sende fremtidige gæster i retning mod huset med tårnene. Det skriver Boliga.

Det lille Christiansholm Slot, Klampenborg

Det kan godt være, at de fleste royale ville glo en gang, hvis man tilbød dem en villalejlighed i forstæderne. Men i dette tilfælde kommer boligformen dog med et velvoksent strejf af ekstravagance.

For 24 millioner får man nemlig her adresse i et af landets mest eksklusive boligområder; Klampenborg i Nordsjælland, et samlet boligareal på 500 kvadratmeter og en stor have.

Se villalejligheden her 

 
 
Foto: Lilienhoff

Frederiksholm, Hillerød

Der er mulighed for at gå Prins Henrik i bedene og iføre sig de knæhøje strømper og plus fours og drage på jagt på egen matrikel i Hillerød-området Karlebo. Til landejendommen hører der nemlig 100 tønder land.

Selve boligen er 364 kvadratmeter stor, og disse breder sig blandt andet over flere højloftede stuer med stuklofter og parketgulve, skriver Boliga.

Se landejendommen her

 
 
Foto: Asger Olsen A/S

Christianelyst, Lyngby

Ejendommen her er muligvis noget af det nærmeste, vi for øjeblikket kommer et ikke royalt slot. Huset er nemlig ikke alene den dyreste villa, der for øjeblikket er udbudt til salg, den har også pejsestue, opholdsstuer en suite og listeværk belagt med bladguld.

Huset er 614 kvadratmeter og ligger på en grund, der går direkte ned til Bagsværd Sø, og så er adressen i den mondæne københavnerforstad Lyngby.

Se villaen her

 
 
Foto: Home Charlottenlund

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik