Drive-in bio forvandles til festival: DJs i grusgraven

For første gang nogensinde bliver grusgraven i Lynge, der bruges som drive-in biograf, til festivalplads. Festivalen hedder EVO og løber af stablen til sommer.

Danmark er i forvejen et af de lande i verden med flest festivaler i forhold til vores relativt beskedne indbyggertal, og nu melder en ny spiller sig på banen med en éndags-festival med fuld fart på. 

quote Der er masser af gode musiktilbud i Danmark i dag, men der er absolut plads til flere

Frederik Kehlet, arrangør EVO'18

Lynges grusgrav er kendt for Drive-in bio fra marts til december, men nu vil grusgraven også være kendt blandt danskerne for musikfestivalen EVO, som for første gang slår dørene op til en dag og aften uden biler den 4. august i år.

Elektronisk musik på programmet

Festivalen har primært fokus på elektronisk musik, DJ's og house, hvor gæster som Hedegaard, Faustix og Italo Brothers slår vejen forbi jordhullet.

Sidstnævnte er blandt andet kendt for JumpStyle-hittet "Stamp On The Ground", som vidst nok fik sat en del gymnasieelever på koordinationsprøve ved idrætstimer landet over omkring år 2009.

Hvis du tænker, at det virker helt uoverskueligt at komme til festivalpladsen, så fortvivl ej.

Sådan kan der også se ud i Lynge Drive-in bio

Derfor planlægger bagmændene Frederik Kehlet, Patrick Thomsen og Henrik Kehlet, at der indsættes shuttle-busser melle festivalen og Allerød S-togsstation. 

- Der er masser af gode musiktilbud i Danmark i dag, men der er absolut plads til flere. Vi agter at skabe en festival, hvor den elektroniske musik er i centrum. Hvor publikum kan mødes til en dag i musikkens og festens tegn, og hvor der ikke er gået på kompromis med noget, siger Frederik Kehlet i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Det mest glædelige er, at vi kan mærke, at der er opbakning og støtte fra Allerød Kommune. Det er vi meget taknemmelige for. 

Ambitionerne er store, og de tre arrangørers håb er, at festivalen i de kommende år kan udvikle sig og tiltrække nogle af de store DJ's fra Sverige & Holland.

Du kan købe billetter til festivalen her.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik