Drenge bortvist fra svømmehal: Kaldte personale for ludere

Politiet måtte rykke ud til Greve Svømmehal, da en gruppe drenge lavede ballade.

En gruppe på 7-8 drenge havde glemt at vaske deres munde med sæbe, da de søndag middag var en tur i Greve Svømmehal.

Drengene lavede ballade og kaldte personalet for ludere, oplyser Midt-og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

quote Vores personale er oplært i at tage de her konflikter. Men det er selvfølgelig aldrig sjovt at blive konfronteret på den måde.

Bodil Nielsen, leder af Greve Svømmehal

Her fremgår det, at drengene ikke ville forlade svømmehallen, og politiet måtte derfor køre ud til stedet. Her lykkedes det dem at få fat i fire drenge i alderen 10-14 år.

Politiet tog kontakt til børnenes forældre med henblik på at opdrage deres børn, så de færdes i det offentlige rum uden at genere nogen.

Voldsom krokodille-leg

TV 2 Lorry har været i kontakt med Greve Svømmehal. Her fortæller leder Bodil Nielsen, at balladen begyndte i svømmebassinet.

- Vi har sådan en krokodille (badedyr, red), som de legede med. Men legen udviklede sig meget voldsomt til gene for de andre gæster, og vi bad dem dem derfor forlade bassinet. Det er yderst sjældent, at vi har måttet tilkalde politiet, men i dette tilfælde var det altså nødvendigt, siger Bodil Nielsen.

Hun oplyser, at svømmehallen har en vagt ansat, som skal sørge for ro og orden. Men det var tilsyneladende ikke nok til at få drengene eksorteret ud, og man valgte derfor at ringe efter politiet.

Bodil Nielsen ønsker ikke at kommentere på, hvad personalet blev kaldt af skældsord, men siger følgende:

- Vores personale er oplært i at tage de her konflikter. Men det er selvfølgelig aldrig sjovt at blive konfronteret på den måde, siger hun.

Svømmehalslederen oplyser, at drengene ikke er velkomne i Greve Svømmehal det næste lange stykke tid.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik