Dreng fik lussinger af venindes storebror

En 13-årig dreng blev i går nat opsøgt i sit hjem af en ung mand af udenlandsk herkomst, der lige ville tale med ham, skriver DAGBLADET Roskilde.

Selvom drengens far var til stede, da den unge mand dukkede op, gik drengen alene ned på parkeringspladsen. Drengen var ven med den unge mands lillesøster, og det var han som storebror meget ophidset over. Han fik drengen til at sætte sig ind i bilen, idet drengen følte sig truet til at tage med, og så kørte de i retning mod Fløng. På vejen gav den unge mand drengen nogle lussinger, og han spurgte, hvad drengen havde gang i med søsteren.

Herefter kørte de til bebyggelsen Keglen, hvor pigen bor. Drengen blev bedt om at stige ud af bilen, hvorefter pigens far dukkede op. Faren var ligeledes meget ophidset og truede drengen på livet. Drengen fik ifølge DAGBLADET Roskilde desuden at vide, at han ville få skåret en vis legemesdel af, hvorefter den ville blive placeret et lidet flatterende sted, hvis han ikke holdt fingrene fra datteren.

Såvel far som bror er nu blevet anholdt af politiet og varetægtsfængslet. De vil blive fremstillet for retten og vil blive sigtet for trusler på livet, ulovlig tvang og vold.