00:53

Knivstik i Folehaven Foto: Local Eyes

Foto: Goole Maps

1 af 3

Dramatisk drukgilde i Valby: Mand stukket tre gange i halsen

En mand blev fredag aften stukket i halsen ved en fest i Valby. Han formåede, efter knivstikkene, at vakle over til sin kæreste, der alarmerede politiet.

En mand blev fredag aften stukket adskillige gange med en kniv i Valby.

Episoden fandt sted i en lejlighed i Valby, hvor flere personer drak tæt. Situationen udviklede sig dramatisk, da en 55-årig mand stak en anden person flere gange med en kniv.

Offeret er trods tre stik i maven og to stik i ryggen uden for livsfare, oplyser den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Kenneth Jensen, til Ritzau.

Du kan se flere billeder på hos LocalEyes ved at klikke her

- Hans tilstand er stabil, lyder det fra efterforskningslederen, som endnu ikke har noget bud på et motiv til knivstikkeriet, der blev anmeldt klokken 23.43.

- Vi har endnu ikke afhørt gerningsmanden eller den forurettede, så vi ved ikke endnu ikke, hvad der er op og ned i sagen, men de har siddet og drukket sammen, siger Kenneth Jensen ifølge Ritzau.

Episoden fandt sted i en lejlighed i Folehaven, som ligger i Valby.

- Offeret vakler efter knivstikkeriet over til sin æreste, der bor i en lejlighed i nærheden. Hun ringer derefter til alarmcentralen.

Gerningsmanden blev anholdt i den lejlighed, hvor knivstikkeriet fandt sted. Foruden knivstikkeren var der fire personer til stede, da politiet ankom til adressen, hvor betjentene også fandt det formodede gerningsvåben.

Den formodede gerningsmand er sigtet for forsøg på manddrab, og han bliver lørdag fremstillet for en dommer.