Foto: Ida Marie Odgaard - Scanpix

Dramatisk anholdelse: Røveri-mistænkt forsøgte at flygte

Mistænkte til røverier mod flere daglivareforretninger i København blev anholdt i nat.

Politiet har i halvanden uges tid jagtet en mand og en kvinde, der er mistænkt for at stå bag en stribe røverier mod dagligvarebutikker i København.

Nu har politiets efterforskning så båret frugt, og begge mistænkte er blevet anholdt.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at de to mistænkte natten til tirsdag blev lokaliseret til en beboelsesejendom i Københavns Nordvestkvarter, efter der var tilgået oplysninger fra en borger.

Yderligere efterforskningsskridt, som politiet ikke vil komme nærmere ind på, viste politiet vej til den rette lejlighed i ejendommen, og en anholdelsesaktion blev sat i værk.

Læs også Serierøver efterlyses: I nat påkørte han en politibil

Forsøgte at flygte

Det skulle dog vise at blive en noget dramatisk affære, da den mandlige mistænkte at flygte fra politiet ved at begive sig ud på en klatretur fra altanen på anden sal.

Han nåede dog kun til første sal før han blev anholdt. Den kvindelige mistænkte blev anholdt ved samme anholdelsesaktion, oplyser politiet.

Læs også Politiet efterlyser farlig mand: Kan være bevæbnet

Manden vil blive sigtet for seks røverier mod kiosker og dagligvarebutikker, og han vil i løbet af i dag blive fremstillet for en dommer i Københavns Byret med begæring om varetægtsfængsling.

Kvinden vil ligeledes blive fremstillet for en dommer, men i første omgang vil hun kun blive sigtet for de to forhold, hvor hun kan ses på overvågningsvideoerne.

Den videre efterforskning af sagerne vil vise, hvor mange forhold hun skal sigtes for, oplyser Københavns Politi.