Drama på Hillerødmotorvejen i nat: Biljagt og flugtbilist

I nat udspillede der sig et stort drama på Hillerød Motorvejen. To biler chikanerede en tredje og lykkedes med at køre den af vejen.

Biljagt på Hillerødmotorvejen i nat.

Her var flere bilister vidne til et sammenstød mellem en mørk Opel Vectra og en sølvfarvet Citroën ved afkørslen til Fiskbækvej i Værløse.

Du kan se flere billeder fra LocalEyes ved at klikke her.

Ifølge flere vidner lød der en række skud i forbindelse med kollisionen, men det afviser Nordsjællands Politi.

- Jeg kan starte med at sige, at det er airbags der er sprunget og ikke skud, siger vagthavende hos Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry og fortsætter:

- Det er i alt tre køretøjer, der er involveret. To biler har chikaneret en tredje og til sidst punkterer den forudrettedes bil.

Herefter flygter den ene af de to chikane-biler fra ulykkesstedet, mens den forudrettedes bil og den sidste chikane-bil blev holdende på kørebanen efter påkørslen.

- Vi anholder tre personer fra den ene bil, og en enkelt person fra forudrettedes bil. Det gør vi, for at finde ud af hvad der er hoved og hale i den her sag, siger vagthavende.

De anholdte personer er i aldersgruppen 20 til 28 år, og politiet ved endnu ikke hvad den voldsomme biljagt skyldtes. De har dog en løs teori om, at det kan være forholds-intriger, der ligger til grund for ulykken.

- Et vidne har set en kvinde gå fra forudrettedes bil til den bil, der holdt bagved. Det er endnu uklart, hvad det har af betydning, og om det kunne have noget med sagen at gøre. Hun er blevet afhørt overfladisk, og her fortalte hun, at hun gjorde det frivilligt, siger vagthavende.

Hillerødmotorvejen var spærret i to timer fra midnat til 02.00.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

brand ishøj

Beboer løsladt efter voldsom brand i Ishøj

retten i Roskilde

78-årig dømt for hvidvask af næsten 50 millioner kroner

brand ishøj

Beboere skal genhuses efter brand i Ishøj

Maria-sagen

Politiet leder nu efter forsvundne Maria i skovområde - frygtes dræbt

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere