Dræbt knivoffer er en 18-årig fra Brønshøj

Politiet bekræfter, at ung mand, der blev kørt på Rigshospitalet af kammerat, døde af et knivstik i brystet.

En ung mand, der mandag er indbragt på Rigshospitalet i København med knivstik, er død af sine kvæstelser. Han døde af et enkelt knivstik i brystet.

Den døde er en 18-årig mand fra Brønshøj i København, siger drabschef Jens Møller, Københavns Politi, til Ritzau.

Den unge mand blev tidligere mandag af en privatperson kørt til sygehuset, hvor han kom på operationsbordet, men det lykkedes ikke lægerne at redde hans liv.

Politiet fik først på aftenen bekræftet den unge mands identitet endeligt. Den 18-årige mand er dansk statsborger af anden etnisk herkomst end dansk.

Jens Møller siger, at den unge mand ikke er kendt af politiet, og at intet på nuværende tidspunkt tyder på, at der er tale om noget banderelateret.

Knivstikkeriet skete tilsyneladende ved 14-tiden et sted i området omkring Forum metrostation ved Julius Thomsens Plads og Rosenørns Allé på Frederiksberg.

Her kontaktede den unge mand en person på gaden og sagde, at var blevet stukket med en kniv.

- Personen er lidt i tvivl om, hvorvidt det er rigtigt, og mens han snakker kort med ham, bliver den unge mand samlet op af en bil, siger Jens Møller.

Personen, der samlede den sårede op og kørte ham til Rigshospitalet, er en af den unge mands kammerater. Han har fortalt politiet, at han kørte kammeraten til sygehuset fra området omkring metrostationen.

Politiet har imidlertid hverken fundet gerningsstedet eller gerningsvåbnet. Og det vides endnu ikke, om der skal ledes efter en eller flere gerningsmænd.

Politiet har afspærret et større område omkring metrostationen, mens man leder efter gerningsstedet og får det undersøgt.

Metrostationen er lukket på grund af politiarbejdet i området. I første omgang var det ventet, at stationen kunne genåbne klokken 18, men metroselskabet oplyser, at lukningen fortsætter "uden tidshorisont".

Politiet afhører den dræbtes kammerat for at se, om han kan bidrage med oplysninger.

Desuden vil politiet vil gerne tale med vidner, der har set noget mistænkeligt i området, f.eks. et slagsmål. Folk med oplysninger kan ringe til Københavns Politi på 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik