Drabsforsøg i Ishøj: Politiet efterlyser to mænd

Københavns Vestegns Politi efterlyser to mænd i forbindelse med et groft overfald og forsøg på manddrab i Ishøj i august. Mændene har relation til rockerklubben No Surrender i Brøndby.

Politiet søger nu hjælp hos offentligheden for at finde to mænd i forbindelse med et groft overfald og forsøg på manddrab i Ishøj d. 17. august i år.

To personer blev udsat for det politiet kalder: Et særdeles groft overfald. De to forurettede blev opsøgt af en større gruppering, som overfaldt dem med flere knivstik og forskellige former for slagvåben. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Overfaldet skete klokken 15.20.

Siden har politiet varetægtsfængslet otte personer i sagen, men de leder altså efter yderligere to personer, som efterforskningen viser, deltog i overfaldet.

To mænd med rockerrelationer

De to mænd har, ifølge politiet, relation til rockergruppen No Surrender i Brøndby.

"De to mænd er udmærket klar over, at vi leder efter dem, så nu synes vi, at de skal melde sig," siger politikommissær Hans Tonnesen fra afdelingen for personfarlig kriminalitet. Han understreger, at overfaldet ikke var en del af en bandekonflikt.

Politiet søger oplysninger om opholdssteder eller lignende, der kan føre til anholdelse af:

Tonni Turan, beskrivelse: Mand, dansk statsborger af tyrkisk baggrund, 41 år gammel, 180 cm høj og almindelig af bygning.

.

Vahid Malakhi, beskrivelse: Mand, iransk nationalitet, 30 år gammel, 176 cm høj og almindelig af bygning.

Henvendelse til Københavns Vestegns Politi på 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik