Dortes nærmeste: Hjælp os med at finde vores elskede

Både politi, familie og civile har forgæves søgt på Amager efter Dorte Larsen. Nu håber ægtefællen, at danskere andre steder vil være opmærksomme.

Lever hun? Er hun hoppet i havet? Eller sidder hun et sted med nogle mennesker?

Det er spørgsmål som Claus Larsen stiller sig selv lige nu, forklarer han til TV 2 Lorry. 

Mens de fleste danskere forbereder nytårsmenuen og gør klar til at hoppe glade ind i det nye år, så holder han vejret. 

Hans kone Dorte Larsen har nemlig været væk siden fredag, hvor hun forlod hjemmet på Gemmas Allé i Kastrup på Amager.

"Det er uvirkeligt"

Hun skulle blot ud for at trække luft, forklarer Claus Larsen til TV 2 Lorry. Og Dorte har aldrig været væk før:

- Det er fuldstændig uvirkeligt for vores kærlige familie. Jeg kunne forstå det her, hvis man tænkte, at hun også havde et lorteliv, men vi har levet lykkeligt sammen i snart 25 år og har tre dejlige børn, siger han.

Københavns Politi har i deres efterlysning skrevet, at Dorte Larsen har forladt hjemmet i nedtrykt sindstilstand.

Claus Larsen har selv givet politiet oplysningen, da han mener det kan være relevant, men understreger samtidig, at han ikke tror på, at hun skulle have taget livet af sig.

- Hun har lagt en seddel på bordet til vores børn, om at nøglen var lagt til dem. Alt tyder på, at hun ville komme tilbage igen, siger han til TV 2 Lorry.

200 ledte uden held

Claus Larsen har udover at have ringet til politiet lavet et facebookopslag, hvori han beder om hjælp til at finde elskede Dorte. 

200 civile danskere har taget opfordringen til sig og ledt på både Kalvebod Brygge, Amager Fælled, Vestamager og Kongelunden, som politiet også har overfløjet - dog uden held. 

- Man håber hele tiden på den opringning, der kan gøre os lykkelige igen. Det her er virkelig sejt. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Man aner ikke, om man er købt eller solgt. Jeg har været rundt på gulvet i to døgn, siger han til TV 2 Lorry. 

Han håber på, at mediernes efterlysninger nu giver pote. 

Kan have forladt Amager

Dorte er sidst set på naboens overvågning, hvor hun forlader hjemmet klokken 11.23 uden hverken hue, telefon eller pengepung, som ægtefællen forklarer det. 

Hun er iført en sort jakke af mærket Tommy Hilfiger med pelskant på hætten. 

Ifølge Claus Larsen ryger hun og kan derfor komme forbi kiosker, tankstationer eller andre steder, som sælger cigaretter. 

Hun har desuden både familie i Hillerød og på Bornholm, hvorfor folk gerne må være opmærksomme i disse områder, siger Claus:

- Vi har været på hele Amager. Jeg har selv blandt andet været ved Dragør Havn. Jeg kan næste ikke se, hvor vi skal lede henne længere, men jeg tænkte, at folk gerne må kigge ved slotsparken i Hillerød. Hendes mor bor desuden på Bornholm.

Dorte Larsen er 45 år gammel, har mørkt hår og er 164 centimeter høj. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik