Dorte faldt om i bussen - men hvem er den unge mand, der hjalp?

Dorte Christensen efterlyser en ung mand, som hjalp hende, da hun blev slået bevidstløs i bussen.

Da Dorte Christensen for snart tre uger siden besvimede og kom til skade i en bus i Værløse, blev hun hjulpet af en ung mand, som hun nu efterlyser, da hun gerne vil takke ham for at træde hurtigt til.

quote Jeg er så glad for at han trådte til, mens jeg ikke var ved bevidsthed

Dorte Christensen

Om aftenen den 22. juni sad Dorte Christensen i bus 500s på vej mod Værløse Station. Men da hun skulle af, mistede hun af uforklarlige årsager bevidstheden og faldt om og slog hovedet.

- Jeg kan slet ikke huske noget. På videoen fra overvågningskameraet i bussen kan de se, at jeg er gledet hele vejen ned af midtergangen. Jeg kan huske, at jeg skulle af bussen, og det næste jeg husker, er en halv time senere, hvor jeg ligger i ambulancen, siger Dorte Christensen til TV 2 Lorry.

Dorte Christensen fik efterfølgende konstateret en hjernerystelse, og siden uheldet har hun været i kontakt med buschaufføren, som har fortalt hende om den unge og hjælpsomme mand.

Han havde ifølge buschaufføren handlet hurtigt og lagt Dorte i aflåst sideleje, fordi hun havde vejrtrækningsproblemer.

- Jeg er så glad for at han trådte til, mens jeg ikke var ved bevidsthed, og derfor vil jeg meget gerne sige tak til ham. Så jeg håber, han læser med og vil ringe til mig, siger Dorte Christensen.

Om ti dage tager Dorte Christensen på ferie til Spanien, da hun har fået lov af lægerne til at rejse, Men før hun tager afsted, håber hun at kunne takke den unge mand først.

Er du den unge mand, eller har du oplysninger i sagen, må du meget gerne kontakte TV 2 Lorry på moen@tv2lorry.dk, som har kontaktoplysninger til Dorte Christensen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik