Dømte rumænere del af en større bande

Fem rumænere blev tirsdag dømt for millionbedrageri ved at have afluret en række kortautomater på Sjælland, men de fem er bare en del af et større kriminelt netværk. Det mener anklagemyndigheden, som hele tiden har talt om uidentificerede medgerningsmænd, skriver DAGBLADET Roskilde.

- Der er tale om en pæn stor organisation. Hvor mange de er, eller præcist hvor de opererer fra, ved vi ikke, men vi ved, at de fem rumænere fra den her sag er sendt hertil af en mand fra England med det ene formål at begå bedrageri, siger politiassessor Hanne Sønderbæk fra Midt- og Vestsjællands Politi til DAGBLADET Roskilde.

De fem rumænere blev hver idømt tre år og seks måneders fængsel samt udvisning af Danmark for bestandig. Gennem juni måned sidste år satte de såkaldt skimmingudstyr op på Nordea hæveautomater i blandt andet Roskilde, Køge, Ringsted, Sorø og København.

Med udstyret aflurede de folks pinkoder og kopierede de øvrige kortoplysninger, så de efterfølgende kunne lave falske kort og hæve på dem.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik