Dommer fængsler 45-årig for knivdrab i Kokkedal

En mand er i et grundlovsforhør for lukkede døre blevet fængslet i fire uger for drab på en 39-årig kvinde.

I et grundlovsforhør for lukkede døre, er en 45-årig mand onsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for at have dræbt en 39-årig kvinde i Kokkedal.

Drabet fandt sted i Holmegårdscentret i Kokkedal kort efter klokken syv onsdag morgen, hvor den 39-årige Marie Louise Hansen blev dræbt med flere knivstik mod blandt andet halsen.

Omkring en halv time efter drabet blev den 45-årige mand anholdt på Kokkedal Station. Her gik han selv hen til en politipatrulje, der beordrede ham til at lægge sig på jorden, mens den ene betjent trak sin pistol, skriver Ekstra Bladets netavis.

Ifølge Ekstra Bladet kunne han dog ikke huske hverken drabet eller den efterfølgende anholdelse, da han blev fremstillet i grundlovsforhør. Han nægtede sig skyldig, inden dommeren valgte at følge anklagerens begæring om, at dørene til retsmødet skulle lukkes.

Nordsjællands Politi har tidligere oplyst, at det formentlig er ulykkelig kærlighed, der fik manden til at overfalde Marie Louise Hansen, som ifølge eb.dk er mor til en 15-årig datter og en niårig søn.

I forbindelse med efterforskningen af drabet vil Nordsjællands Politi i øvrigt gerne i kontakt med en dreng eller en pige på mellem seks og ni, som var i området, da drabet fandt sted.

Barnet var cyklede kort efter klokken 07.00 på cykelstien mellem Holmegårdsparken og Fakta i Holmegårdscenteret i retning mod Kokkedalsskolen.

På vejen passerede barnet, der muligvis havde cykelhjelm på og en taske på ryggen, en voksen kvinde. Barnet fortalte kvinden, at nogen sloges længere henne ad stien, oplyste Nordsjællands Politi tidligere onsdag.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20061111-165214-4-1920x1247we (1)

Anklage: Albaner i Kastrup brugte kryptomobiler og hemmelige rum i største narkosag nogensinde

Taastrupgård vandalisme dæk skåret op

Her har 60 biler fået skåret dæk op: Nu sætter politiet ind over for vandaler

Drab i Gentofte

15-årig før slagsmål, hvor 18-årig blev dræbt: "Tag maskering med"

Jesper Jul

playFire år efter drabet på politibetjent: Nu samler kollegas kone ind i hans minde

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere