DJ's spiller 70 timer for et godt formål

To DJ's vil spille livemusik i 70 timer for at samle ind til Knæk Cancer.

De to DJ's Dennis Skoglund og David Egebjerg har søsat et maratonprojekt ud over det sædvanlige.

Til lyden af dancerytmer og med basarmen højt i vejret vil de spille livemusik uafbrudt i 70 timer, mens de samler penge ind til Kræftens Bekæmpelses Knæk Cancer.

- Det, vi kan, er at spille musik og servere det, så folk føler sig underholdt, så hvis vi kan gøre det for at støtte et godt formål, så vil vi gerne det, fortæller Dennis Skoglund til TV 2 Lorry.

Idéen til maratonprojektet kom allerede i fredags, og derfra gik det stærkt. De to DJ's lavede et opslag på Facebook for få hjælp fra andre pladevendere, da de godt var klar over, at 70 timers livemusik ville være en umulig opgave, hvis de kun var to.

- Vi er oppe på 45 forskellige DJ's lige nu. Fra vi startede med at gå live, har jeg modtaget 25 beskeder fra andre, der har tilbudt at spille, men dem har vi måttet sige nej til, siger David Egebjerg til TV 2 Lorry.

Også kendte danske DJ's som Kato, Kongsted og Faustix samt gruppen Infernal har villet deltage. De har dog ikke fået afslag, men har været forhindret i møde op.

De to DJs under indsamlingen.
De to DJs under indsamlingen.
Foto: Local Eyes

Naboer er glade for airconditionanlæg

Dennis Skoglund og David Egebjerg satte festen i gang torsdag klokken 16 og slukker for musikken søndag klokken 14. Hele seancen foregår i Dennis Skoglunds studie i Solrød Strand.

Hans naboer er glade for, at der er installeret et airconditionanlæg i studiet, så de mange DJ's bliver indendøre. På den måde slipper naboerne for, at døren til studiet hele tiden bliver åbnet op, så det strømmer ud med høj basmusik, der forstyrrer deres nattesøvn. 

For at holde gejsten oppe og ikke gå kold på mad og drikke har de Dennis Skoglund og David Egebjerg fået forskellige sponsorater i form af forplejning fra virksomheder som Q8, Burger King og Netto. 

Derudover har de brugt meget tid på at få hele logistikken med de mange DJ's til at passe.

- Vi har begge to sovet cirka to timer i nat for at få puslespillet til at gå op, så genrene passer til, hvilket tidspunkt af døgnet vi spiller på, siger Dennis Skoglund.

Ikke første gang

Dennis Skoglund går normalt under kunstnernavnet DJ Skoge og har radiostreamingprogrammet ”DJ Skoge og Bassministeriet”. Det er ikke første gang, at han giver sig i kast med en indsamling.

Tidligere har han samlet ind til julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde. På lidt over en måned nåede DJ'en og hans bassministerium at samle 204.485,48 kroner ind til julemærkehjemmet.

Helt så mange penge tror Dennis Skoglund og David Egebjerg ikke, at de når at samle ind på 70 timer, men der er store forhåbninger.

- Vi har sat overliggeren højt og håber på 100.000 kroner, lyder det fra de to DJ's.

I skrivende stund er der blevet indsamlet 35.475 kroner. Man kan følge Dennis Skoglund og David Egebjergs 70 timers lange indsamling via dette link.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik