DJ's skabte fest på julemærkehjem med stor check

Fire DJ-venner har i de forgangne seks uger samlet ind til børn på julemærkehjemmet i Roskilde. Onsdag afleverede de pengene.

Siden midten af december har de fire venner i "DJ Skoge og Bassministeriet" samlet penge ind til børnene på det nyåbnede julemærkehjem Liljeborg i Roskilde.

Det har de gjort fra et lille hjemmestudie i Solrød Strand, hvor de spiller musik fra 90'erne og 00'erne live på Facebook, klæder sig ud i kostumer, og med jævne mellemrum råber "basarm" og alt muligt andet gakket til dem, der følger med.

Indsamlingen er gået over al forventning, og onsdag aften drog de fire venner så afsted mod Roskilde for at overrække pengene og holde en fest for børnene på julemærkehjemmet.

- Vi har samlet 204.501 kroner sammen i vores shows over de sidste seks uger, og i dag skal vi overrække pengene. Det bliver simpelthen så fedt, fortæller Dennis "DJ Fuller" Møller. 

Indsamling ved en tilfældighed

Det gik ikke stille af sig, da DJ Skoge og Bassministeriet ankom til Roskilde. Med sig havde de et kæmpe anlæg og ti lastbiler med chauffører fra facebookgruppen "Truckere med hjertet på rette sted", der gav børnene lov til at kravle rundt i lastbilerne og dytte med hornene.

- Man kan ligeså godt gøre det fuldt ud. Det er Las Vegas-style, lyder det fra Dennis "DJ Fuller" Møller.

quote Vi skulle egentlig bare teste noget, og pludselig havde vi samlet 8.000 kroner ind. Det var december og snart jul, så vi tænkte, at et julemærkehjem var oplagt.

Dennis "DJ Skoge" Skoglund

Indsamlingen kom i stand ved lidt af en tilfældighed. 

- Vi skulle egentlig bare teste noget, og pludselig havde vi samlet 8.000 kroner ind. Det var december og snart jul, så vi tænkte, at et julemærkehjem var oplagt. Og da vi så fandt ud af, at mange i vores omgangskreds havde været på julemærkehjem, og at det havde hjulpet dem meget, så syntes vi, at det var et godt formål at støtte, fortæller Dennis "DJ Skoge" Skoglund. 

Derefter tog det om sig, og DJ-vennerne endte altså med at samle 204.501 kroner sammen på seks uger. Alle pengene er doneret af dem, der følger DJ Skoge og Bassministeriets livesendinger på Facebook. 

Største donation nogensinde

Pengene blev onsdag aften overrakt på en stor check til forstanderen på julemærkehjemmet i Roskilde, og de skal blandt andet gå til oplevelser for børnene. 

Selve julemærkehjemmet - der åbnede tidligere i januar - er doneret af den velhavende kvinde Winnie Liljeborg, der var med til at stifte Pandora for fyrre år siden.

Hendes donation er på 60 millioner kroner, og det er den største af slagsen, Julemærkefonden nogensinde har fået. Winnie Liljeborg vil også betale driften af julemærkehjemmet de første fem år. 

Der er plads til 48 børn af gangen på julemærkehjemmet. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik