TV 2 Lorry kommer til Rødovre Centrum den 17. november, hvor vi afholder en valgdebet - og du kan være med. Foto: Bax Lindhardt - Scanpix

Disse tre sager afgør valget i Rødovre

Få overblikket over de vigtigste, politiske sager i Rødovre lige her.

Kommunalvalget er over os, og inden længe skal du være med til at beslutte, hvem der får stolene i kommunalbestyrelsen i Rødovre.

Vi har samlet de tre sager, der diskuteres mest højlydt og splitter politikerne mest.

Måske det giver dig en bedre idé om, hvor du skal sætte din stemme på valgdagen den 21. november.

Disse sager afgør valget i Rødovre

  1. Arbejdet med en ny kæmpe daginstitution i IrmaByen er i gang. Kommunen vokser nemlig hurtigt, og det betyder, at der inden længe bliver trængt i daginstitutioner og skoler. Borgmester, Erik Nielsen, S., vil ikke bygge nye skoler, men i stedet udbygge de eksisterende. Det er K. enig med ham i, mens SF mener, at man skal passe på med for store skoler og daginstitutioner.
     
  2. Skal IT og teknologi fylde lige så meget på skoleskemaet som matematik og dansk? IT på skoleskemaet er S-borgmester Erik Nielsens hjertebarn, og mens han står alene med drømmen om at sende alle 8. klasser til Silicon Valley i Californien, så bakker flere partier op om IT-satsningen i folkeskolen, mens andre hellere ser pengene postet i “traditionel” undervisning.
     
  3. Rødovres skatteniveau er et af landets højeste. Det vil V og K gerne ændre på, mens S mener, at en skattenedsættelse er symbolpolitik. Konservative mener, at pengene skal komme fra kommunens høje administrationsomkostninger.

 TV 2 Lorry besøger Rødovre Centrum den 17. oktober, hvor vi holder valgdebat, der også sendes live på Lorry+. Du kan være med og lære politikerne i Rødovre bedre at kende. Læs mere her

Læs også Valgdebat i Rødovre