Disse tre sager afgør valget i Gribskov

Få overblikket over de vigtigste, politiske sager i Gribskov lige her.

Kommunalvalget er over os, og inden længe skal du være med til at beslutte, hvem der får stolene i byråddet i Gribskov.

Vi har samlet de tre sager, der diskuteres mest højlydt og splitter politikerne mest.

Måske det giver dig en bedre idé om, hvor du skal sætte din stemme på valgdagen den 21. november.

Disse sager afgør valget:

  1. Gilbjergskolen står overfor en renovation og nybyggeri, men står det til Nyt Gribskov og Radikale Venstre, så er skolen for dårlig til at redde og burde i stedet rives ned. V, DF, K og S mener dog, at det vil være en for dyr løsning.
     
  2. Det næste byråd skal tage endeligt stilling til, hvordan et museum om jødernes flugt fra Gilleleje i 1943 skal udformes. Borgmesteren Kim Valentin, V. vil have et helt nyt museum, mens S ønsker at bruge det museum, som Gilleleje allerede har. K og Alternativet synes, at museet proppes ned i halsen på borgerne af politikerne. Også museets beliggenhed deler politikerne. Nogle mener, at en placering i bymidten ødelægger byens udseende, mens andre er vilde med idéen.
     
  3. Gribskov satte sidste valgperiode rekord i udlicitering på social- og sundhedsområdet. En 91-årig kvinde døde i maj af en skramme, og på baggrund af den sag gav kommunen plejefirmaet Attendo et rødt påbud for at have "væsentligt misligholdelse" kontrakten med kommunen. Den sag har igen fået udlicitering på dagsordenen, og det skiller de røde og blå partier ad.

TV 2 Lorry besøger Kulturhavn Gilleleje den 27. oktober, hvor vi holder valgdebat, der også sendes live på Lorry+. Du kan være med og lære politikerne i Gribskov bedre at kende. Læs mere her 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik