Fredensborg Slot er en af de mest kendte bygninger i kommunen. Men kommunen vigtigste folk bor ikke på slottet, men arbejder på rådhuset. Nemlig politikerne, som du skal vælge den 21. november. Foto: Keld Navntoft - Scanpix

Disse tre sager afgør valget i Fredensborg

Få overblikket over de vigtigste, politiske sager i Fredensborg lige her.

Kommunalvalget er over os, og inden længe skal du være med til at beslutte, hvem der får stolene i byrådet i Fredensborg.

Vi har samlet de tre sager, der diskuteres mest højlydt og splitter politikerne mest.

Måske det giver dig en bedre idé om, hvor du skal sætte din stemme på valgdagen den 21. november.

Disse tre sager afgør valget:

  1. Snakken i kommunen på, om der skal bygges en svømmehal i Nivå. De fleste er for svømmehallen, når budgettet tillader det. Borgmesterpartiet, S, ser dog helst, at byggeriet begynder så tidligt som muligt.
     
  2. Skydebanen i Langstrup har delt borgerne i to lejre. På den ene side er naboerne, der er generet af støjen, og på den anden side er brugerne af skydebanen. Samtlige partier vil have den afviklet og rykket til en bedre placering.
     
  3. Fredensborg Kommune har de 5. laveste udgifter pr. ældre i regionen, og specielt demensområdet er blevet kritiseret for ikke at tage sig godt nok af demente borgere. Der kommer flere og flere demente til, så hvad vil politikerne gøre for at give dem et bedre liv?

TV 2 Lorry besøger Humlebæk Bibliotek den 10. november, hvor vi holder valgdebat, der også sendes live på Lorry+. Du kan være med og lære politikerne i Fredensborg bedre at kende. Læs mere her

Læs også Her er der valgdebatter i Fredensborg Kommune