Disse 7-Eleven-butikker tilbyder nu at give din nøgle videre til din Airbnb-gæst

Nu bliver det endnu nemmere at være Airbnb-vært i København, Hellerup, Frederiksberg, Vallensbæk og Helsingør.

7-Eleven vil nu også have en bid af den populære Airbnb-kage. 

quote Med vores centrale beliggenheder i landets største byer er det oplagt for 7-Eleven at gå ind og løse den opgave.

Morten Vedel, kommerciel direktør i 7-Eleven

I hvert fald har kioskerne slået sig sammen med virksomheden Sharebox, der har specialiseret sig i nøgleoverlevering, der er relevant, når man bruger eksempelvis deletjenester som Airbnb eller Gomore.

30 butikker i hovedstadsområdet har fået opsat bokse, hvor du kan aflevere din nøgle, hvis du ikke har mulighed for at give den til din gæst personligt.

- Behovet for sikker og bekvem udveksling af nøgler er steget markant efter udbredelsen af de mange deleøkonomiske tjenester. Med vores centrale beliggenheder i landets største byer er det oplagt for 7-Eleven at gå ind og løse den opgave, siger Morten Vedel, der er kommerciel direktør i 7-Eleven i Danmark, i en pressemeddelelse.

Sådan virker det

Når du giver 7-Eleven din nøgle, fortæller du, hvem der skal hente den igen - og så sender 7-Eleven en personlig kode til din gæst, så ingen andre kommer i nærheden af dine nøgler. Gæsten trykker koden ind, når hun ankommer, og så springer boksen op.

Det koster 25 kroner pr. dag at lægge sin nøgle i en boks i 7 Eleven eller 149 kroner om måneden.

- At gøre Sharebox til en del af servicetilbuddet i 7-Eleven flugter 100 procent med vores dna, som er convenience. 7-Eleven er sat i verden for at spare kunderne tid og øge komforten i en travl hverdag. Sharebox er en naturlig forlængelse af vores eksisterende forretning, som vil bidrage med øget trafik til 7-Eleven, siger Morten Vedel. 

Udover aftalen med 7-Eleven er Sharebox tilgængelig i 28 butikker og kiosker i København.

Så meget tjener københavnerne på Airbnb:

  • En københavnsk Airbnb-vært tjente i 2017 typisk 13.681 kroner på at udleje deres hjem i typisk 23 dage om året.
  • De lokale værter, der udlejer deres hjem i hovedstaden bød således næsten 510.000 gæster velkommen sidste år. Knap 50.000 gæster besøgte Frederiksberg.
  • For nyligt kom en aftale på plads mellem Airbnb og de danske skattemyndigheder. Her forpligtede Airbnb sig til automatisk at indberette antallet af udlejningsdage og brugernes totale indtjening direkte til Skat.
  • Danskere må maksimalt leje deres bolig ud 70 dage om året. Derudover hæves bundfradraget på udlejning fra 24.000 kroner om året til 28.000 kroner.
Kilde: Airbnb

Ikke alene på markedet

Københavnske Airbnb-værter bød i 2017 510.000 gæster velkommen i byen.

Derfor er det ikke overraskende, at der er mange, der gerne vil hjælpe værterne for en skilling - med eksempelvis nøgleoverlevering og rengøring.

Sharebox er altså ikke alene om at tilbyde nøgleoverlevering. 

Det gælder virksomheder som Key Butler, HomeKey, Managemyair og CPH9. I alle tilfælde koster det mellem 270 og 300 kroner at få overleveret nøglen. Der sker til gengæld personligt.

Virksomheden KeyKeeper har tidligere haft samme forretningsmodel som Sharebox, hvor man i samarbejde med butikker sikrede nøgleoverlevering. KeyKeeper er siden blevet købt af Sharebox.

Sådan fungerer Sharebox:


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik