Diskotek sætter flere dørmænd på vagt

Diskotek sætter flere dørmænd på vagt efter ballade. Diskotek Golddigger i Gallerierne gør klar til weekenden efter sidste lørdags slagsmål. De sætter flere vagter i indgangen

Efter det store slagsmål sidste weekend, hvor der blev kastet med glas og flasker, sætter diskotek Golddigger i Gallerierne flere vagter i døren.
"Vi tager vores forholdsregler og sætter nogle flere vagter på. Dem, der har lavet ballade, kommer ikke ind, og vi vil være mere opmærksomme på, hvem gæsterne er," forsikrer direktør Jesper Mærsk Olesen over for Hillerød Posten.
Stemningen efter sidste weekends såkaldte "westernslagsmål", hvor balladen mellem 10-15 gæster udviklede sig til en slags panikstemning på diskoteket, har været lidt mat blandt ejer og personale:
"Vi er ikke fornøjede over det, der er sket. Nu har der været fred og ro i tre måneders tid, så det kommer bag på os, hver gang der pludselig er ballade. Jeg undrer mig over, at folk kan finde på at kaste med glas og flasker, for aftenen var gået helt stille og roligt, det kan man for eksempel se på fotos, der ligger på hjemmesiden dkbn.dk. Men så lige pludselig sker der det her. Det vil vi godt bunds i, så vi kigger alt videomateriale igennem for at finde ud af, hvad det er, der sker, og vi skal også mødes med politiet," siger han.
Jesper Mærsk Olesen får mulighed for at puste lidt ud, for diskoteket holder åbent denne og weekenden efter, men holder så sommerferie i tre weekender derefter.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik