Direktøren stopper: Esrum Kloster på jagt efter ny chef

I fem år har Arne Kvist Rønnest stået i spidsen for Esrum Kloster, men til april skifter han job og pladsen som direktør på Esrum Kloster bliver ledig.

Foto: Esrum Kloster & Møllegård

Har du lyst til at stå i spidsen for et af landets måske mest kendte museer på en naturskøn-adresse i Nordsjælland? 

Så er muligheden der i hvertfald nu.

Til april stopper direktøren for Estum Kloster og Møllegård Arne Kvist Rønnest efter fem år i spidsen for stedet, der beskriver sig selv som en innovativ oplevelsesattraktion.

- Det har været en fantastisk periode. Jeg har lært om en vigtig del af Europas kulturhistorie, har
lært at drikke trappist-øl og fået mulighed for at præge udviklingen af Esrum Kloster & Møllegård, siger Arne Kvist Rønnest i en pressemeddelelse.

Han tilføjer:

- Og så har jeg haft et dejligt samarbejde med mange mennesker og organisationer i Nordsjælland. Det har været en stor fornøjelse.

Arne Kvist Rønnest har fået ny stilling som projektchef for etablering af et nationalt center for kyst- og lystfiskerturisme på Sydfyn, og derfor skal bestyrelsen nu på jagt efter en ny direktør.

- Bestyrelsen har været meget glad for samarbejdet med Arne Kvist Rønnest og de mange tiltag og fremskridt, der er sket for Esrum Kloster & Møllegård i den 5 årige periode, Arne har været chef og ønsker ham held og lykke i det nye job på Fyn, siger Bestyrelsesformand, skovrider Jens Bjerregaard Christensen.

- Bestyrelsen går straks i gang med at finde den person, der skal bære stafetten videre. Det skal være en person som brænder for stedet og har lyst til at fortsætte den retning, som nu er sat i forhold til at gennemføre et stort udviklingsprojekt for stedet, siger bestyrelsesformanden.

Fakta om Esrum Kloster og Møllegård

Besøgstal, 2018:

 

Bruttobesøg: alle gæster, der besøger områder
85.958


Aktivitetsgæster: Gæster der tager del i events, aktiviteter, mv.
23.137


Klosterbesøg: Besøg der ikke er relateret til en aktivitet
10.555

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik