DHL Stafetten i Fælledparken sluttede i solskin

Den 35. udgave af DHL Stafetten i København er slut, og det blev igen i år en stor succes, hvor de mange deltagere brugte stafetløbet til at få en hyggelig aften i Fælledparken.

Igen i år blev Fælledparken fyldt af hvide telte, grill-os og glade løbere, da de mange virksomheder, der deltog i DHL Stafetten 2015, snørede løbeskoene og gav depechen videre. Det blev en uge med sved, madpakker og ikke mindst smilende ansigter.

DHL Stafetten har så mange deltagere, at den stolt kan kalde sig verdens største stafetløb. Nu har udlandet fået øjnene op for den danske succes. Der har ugen igennem været besøg fra hele verden i form af udenlandske løbs- og eventarrangører, der gerne vil tage erfaringer med sig hjem.

- Vi er glade for, at folk ude i verden har fået øjnene op for vores hyggelige og samtidig storslåede arrangement. Og så er vi stolte af at kunne vise vores event frem og være en inspirationskilde for andre, siger Dorte Vibjerg, direktør i Sparta Løb, som står bag DHL Stafetten.

DHL Stafetten er også en mulighed for at være sammen med kollegaerne på en anderledes måde. Det skaber gode relationer, og det kan være med til at fremme samarbejdet i de enkelte virksomheder.

Men at have det sjovt er ikke det eneste formål med DHL Stafetten. Al overskud fra Stafetten går nemlig til at støtte atletikken og til fortsat at sørge for, at løbere i københavnsområdet generelt har gode vilkår og mulighed for at komme ud og bevæge sig.

TOP FEM STØRSTE VIRKSOMHEDER I 2015

1. Region Hovedstaden (stillede med over 1100 hold)

2. Københavns Kommune (stillede med ca. 1000 hold)

3. Novo Nordisk (stillede med over 800 hold

4. Københavns Universitet (stillede med ca. 400 hold)

5. Nordea (stillede med ca. 350 hold)

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

20_percent

playMød "verdens bedste bomvagt": Jensen har en særlig opgave i Lyngby Boldklub

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere