DF'er kritiseres for kontroversiel Facebook-video

Martin Henriksen har fået mange kommentarer til en video på Facebook, hvor han udtaler at flygtninge skal holdes væk fra børn.

Martin Henriksen vil bremse flygtningeboliger tæt på institutioner: Hvorfor skal børn konfronteres med, hvad der sker ude i verden, spørger DF'eren i en video i dag.

Her han kritiserer Dragør Kommunes planer om at bygge boliger til flygtninge op ad en børnehave.

DF-profilen har lagt en video op på sin Facebook-profil fra et besøg ved den pågældende institution, hvor han udpeger den tætte placering af de kommende pavilloner på kommunens institution.

- Vi mener, det er en uskik. For uanset, hvad man mener om flygtningepolitikken, så skal børn have lov til at være børn, siger Martin Henriksen bl.a. i videoen, hvor han forklarer om kommunens planer.

Kommentarerne på hans side spænder vidt. Fra dem der er helt enige med politikeren og til de der finde hans retorik smagsløs og nedgørende.

Blandt kommentarerne til videoen er forargede brugere, der mener, at Martin Henriksen skyder under lavmålet og får flygtninge til at fremstå som 'udyr'. Mange angriber Martin Henriksen for smagløs politisk propaganda på bekostning af uskyldige mennesker.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik