Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune/Dansk Folkeparti

DF raser over partiskifte: Købsted har været utroværdig

Tonen er hård hos Dansk Folkeparti i Lyngby-Taarbæk efter at Curt Købsted er skiftet til Venstre.

Glæden var stor hos dem begge, da Venstres gruppeformand i Lyngby-Taarbæk, tidligere borgmester Søren P. Rasmussen, i januar kunne byde velkommen under V-fanerne til Curt Købsted, der tidligere repræsenterede Dansk Folkeparti.

Det er trist, at han har været så utroværdig over for Dansk Folkepartis vælgere

Anette Skafte, spidskandidat for Dansk Folkeparti i Lyngby-Taarbæk

- Mit samarbejde med Venstre har altid fungeret godt, og som flere har bemærket, har jeg ofte stemt det samme som Venstre, da mine holdninger har været de samme. Derfor er valget faldet på dette parti, sagde Curt Købsted selv dengang ifølge Det Grønne Område.

Fint, at han har skiftet, men...

Men siden han forlod Dansk Folkeparti for i første omgang at blive løsgænger og senere – i marts – at blive medlem af Venstre, er hans nu tidligere parti kommet op helt i det røde felt over hans partiskifte. Det skriver Det Grønne Område.

- Jeg har det fint med, at han endelig har bekendt kulør. Men det er trist, at han har været så utroværdig over for Dansk Folkepartis vælgere, siger Anette Skafte, der er partiets lokalformand og spidskandidat til kommunalvalget til november, til lokalavisen.

Læs også Radikal viceborgmester skifter overraskende til Konservative

Curt Købsted forlod Dansk Folkeparti i utilfredshed over, at partiet vil lægge mere afstand til Venstre.

Det kommer ikke bag på Anette Skafte, at han smuttede over til liste V, men det er i hendes optik skuffende, at han ”fortsat gør nar af Dansk Folkepartis vælgere”.

Curt Købsted har siddet i kommunalbestyrelsen siden 2010.