DF advarer mod antisemitisme på Nørrebro

Danske jøder overfaldes og trues af muslimer på Nørrebro. Pia Kjærsgaard kræver et opgør med dette fremhad som skaber parallelsamfund i flere bydele.

Dansk Folkeparti advarer mod, at den københavnske bydel Nørrebro er blevet en antisemitisk helle.

Partiets formand, Pia Kjærsgaard, kritiserer samtidig venstrefløjen for at sætte kikkerten for det blinde øjne, når det netop drejer sig om muslimers racistiske overfald på jøder.

- Det er helt i orden at jage jøder. Ingen går i brechen for dem - heller ikke den danske venstrefløj, som hader Israels eksistens. Venstrefløjens tavshed er sigende, fordi det normalt er herfra, at anklager om racisme og fremmedhad fyger gennem luften. Men fremmedhad er åbenbart ok, så længe det er de fremmede, som hader, skriver Pia Kjærsgaard i sit ugebrev.

Senest har Morgenavisen Jyllands-Posten, i artiklen "Davidstjernen er bandlyst på Nørrebro" berettet om, at jøder bliver overfaldet og truet af unge muslimer, når de bevæger sig ind i bydelen.

Ifølge Pia Kjærsgaard - som tidligere selv er blevet overfaldet under et besøg netop på Nørrebro - er bydele som Nørrebro, Vollsmose, Gellerup-planen, Tåstrupgård samt andre muslimske parallelsamfund i dag lukket land for eksempelvis jøder.

Og muslimernes overfald kan ikke "undskyldes" med konflikten i Mellemøsten, mener Dansk Folkepartis formand.

- Jeg nægter at "forstå" intolerance og had! Jeg vil ikke finde mig i, at visse dele af Danmark udvikler sig til lukket land for mennesker med andre religioner, seksuel orientering eller for den sags skyld politisk tilhørsforhold!

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

MUDI collage

Lokal flyttemand med gratis hjælp til brandramte familier: ”Det er det mindste, jeg kan gøre”

20191202-185848-6-1920x1280we

playNu kommer den nye ghettoliste: Her frygter man at blive Københavns tredje hårde ghetto

anna

galleryNy vej flytter lastbiler fra baghaven - men nu er skolebørn i fare, mener beboere

Still Lynetteholmen Grafik 2 HEMO 2 billeder

playNy plan for Lynetteholm lammer lystbådehavn - og naboer skal forberede sig på støj

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere