Det kan du lave i weekenden: Marked til vands, til lands og i byen

Weekenden er fyldt med markeder, der både er oplevelses- og klimavenlige. Du kan sejle med vinden, spise økologisk og shoppe genbrug.

Økologisk høstmarked i naturskønne omgivelser

Årstiderne holder, som en del af traditionen, høstmarked den 1. weekend i september. Her er madboder, hvor du kan smage på de økologiske lækkerrier, børneområde, popcorn over bål, byg-din-egen-grøntsags figur og duft og mærk, hvordan mad bliver til.

 

Hvor og hvornår:

Lørdag og søndag den 1. og 2. september kl. 10-16 på Krogerupvej 3C, 3050 Humlebæk, Frederiksborg

 

 
 

 

Danmarks største retro tøjmarked

Mangler du lidt til efterårsgarderoben, kan du tage til RETROGULD-markedet. Her finder du genbrug inden for retro, antik, samlerobjekter, fransk brocante, romantisk landstil, vintagemode og industrielt design. Derudover kan du købe tøj som bland-selv-slik, hvor du betaler efter vægt – 200 kroner per kilo tøj, alt sammen i dejlige omgivelser på Vesterbro.

Hvor og hvornår:

Lørdag og søndag den 1. og 2. september 10-16, Entre: 40kr (under 12år er gratis) Øksnehallen Halmtorvet 11, 1700 Kbh. V

 

 
 

Flydende bådudstilling og -marked

Skulle sommeren have appelleret til at komme ud på det åbne hav, kan du i weekenden drømme, eller blive, klar til den næste sejlsæson. Det er både fra ind og udland, som man kan beundre, få en sejletur i eller sågar købe. Prisende på bådende ligger på 100.000 til 25 millioner kr. Vis du har glemt den store tegnebog derhjemme, kan du nøjes med synet af bådene, mens du nyder en bid mad på Ishøj Havn.   

   

Hvor og hvornår:

Fredag, lørdag og søndag den 31 august og 1., 2.  september ved Cafe Cesa i Ishøj Havn,

Søhesten 1, 2635 Ishøj.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik