Billede taget af C.V. Jørgensen, da han spillede på Plænen i Tivoli i 2010, Foto: Torben Christensen / Scanpix

"Det bliver en fest": Lille musikfestival booker legende

C.V. Jørgensen blev for nylig offentliggjort til Roskilde Festival 2018, og nu følger Frederikssund Festival 2018 trop.

- Det er noget ganske unikt for os. 

Formanden for Frederikssund Festival lægger ikke skjul på, at man har gjort lidt af et scoop ved at booke C.V. Jørgensen til den kommende sommers musikfestival på Kalvøen i Frederikssund.  

- Jeg havde hørt, at han tog på turné, så vi tog kontakt med bookeren, og så kunne det lade sig gøre, og det er helt fantastisk, fortæller Leon Røygaard. 

Læs også Nabo til Roskilde Festival taber opgør i retten

Godt ry blandt musikere

C.V. Jørgensen er for nyligt blevet offentliggjort til Roskilde Festival, og kort tid efter annoncerede han sin første turné siden 2010. Da billetterne til koncerterne blev sat til salg, meldte alle spillesteder lynhurtigt helt udsolgt.

Men i dag er det kommet frem, at den respekterede musiker også skal spille til festivallen i Frederikssund, selvom det er en mindre en af slagsen med omkring 4.000 besøgende.  

- Jeg tror, det er fordi, vi har et godt ry blandt musikere. De kan godt lide den intime stemning, der er på festivallen, lyder det fra Frederikssund Festivals formand. 

Bookingen af C.V. Jørgensen kommer formentlig også til at betyde noget for billetsalget.

- Jeg håber, at billetterne bliver revet væk. Det er måske lidt forhastet at sige, men det er der jo nok en forventning om, at de gør, afslutter Leon Røygaard. 

Næste år er det 36. gang, Frederikssund Festival bliver afholdt, og C.V. Jørgensen skal spille fredag d. 3. august. De første billetter bliver sat til salg på tirsdag.