Der er dømt loppe- og markedsdag på Nørrebro

På trods af de voldsomme episoder på Nørrebro, holder befolkningen stadig fast på fællesskabet. Der er dømt loppe-og markedsdag på søndag 20. august.

ALLE KENDER BLÅGÅRDSGADE lyder titlen på loppe- og markedsdagen, som finder sted søndag d. 20. august 2017 på Nørrebro.

Fra kl. 10-20 kommer der liv på Blågårdsgade samt Blågårds Plads. Her vil der være loppeboder, som bliver styret af beboerne selv, forretningerne på Blågårdsgade vil lokke med special tilbud/rabatter og smagsprøver og der vil være leg og aktiviteter til børnene. 

Der er mulighed for at lave sin egen loppebod i gaden. Loppeboderne er fortrinsvis til beboere i Blågårdsgade + de tilstødende gader. Læs mere praktisk og vigtigt information her.

På markedskalenderen.dk kan man i øvrigt få et overblik over resten af byens loppemarkeder

Fokus på den livlig gade

Kates Joint på Blågårdsgade har søgt tilladelse til at lave denne markedsdag fra kommunen, så borgerne og forretningerne i kvarteret kan indtage og bruge gaden/pladsen til at lave en hyggelig dag. 

Ønsket ved markedsdagen er at styrke sammenholdet i området og profilere gaden til resten af København og omegn samt byens turister. Fokus på at Blågårdsgade er en livlig handelsgade og unikt beboelses område med rigtigt meget at byde på.

Området omkring Blågårdsplads har gennem flere år været plaget af bandeproblemer. Tilbage i 2013 fremlagde man blandt andet en plan på Københavns Rådhus om at fremme et synligt alternativ i form af caféer, erhvervsliv og kultur i området.

I dag er en lang række af erhvervsdrivende rykket ind i gaden:

Blågårdsgade

GAO
Hvis du har én ting at servere, så skal den også sidde lige i skabet. Det gør den heldigvis også hos GAO, Københavns første dedikerede dumpling bar. Du finder GAO i Blågårdsgade på Nørrebro. 

BlueTaco
Tag dit mest flamboyante, latinamerikanske humør med, når du skal en tur på BlueTaco i Blågårdsgade på Nørrebro Hos BlueTaco kan du få en traditionel mexicansk taco med et helt særligt, personligt touch.

Harbo Bar
I Blågårdsgade på Nørrebro finder du Harbo Bar, som efterhånden er blevet et fast samlepunkt for mange af byens farverige mennesker. Rummet er lidt småt, men hyggeligt indrettet.

Vinhanen
Den nyåbnede vinbar og vinhandel på indre Nørrebro i København serverer kvalitetsvin til gode priser. Nyd et glas i baren eller tag en flaske med hjem.  Konceptet er at holde priserne lave.

Props
Props hører til en af de populære kaffebarer på Nørrebro. Her møder du hippe københavnere i hyggelige omgivelser.

Café Blågårds Apotek
Café Blågårds Apotek, også kendt som “Kroteket”, ligger lige på et af hjørnerne af Blågårdsgade. Café Blågårds Apotek er et helt specielt sted – meget lokalt og meget omfavnende. 

Kates Joint
Kates Joint i Blågårdsgade på Nørrebro i København har en rå og funky stemning. Derfor var Kates Joint nærmest legendarisk fra første dag. 

Studio Travel
Håndplukket vintageguld fra Italiens gader Rosalinda og Francesca mødte hinanden for første gang i hjembyen Rom, og de to italienske kvinder, der delte en forkærlighed for mode, blev hurtigt gode venner.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik