Den Perfekte Fridag med Sebastian Dorset

Komikeren Sebastian Dorset har en forkærlighed for hunde og biblioteker. Han er denne uges gæst i programmet Den Perfekte Fridag.

Komikeren Sebastian Dorset har lavet stand up i over 20 år, og han har skrevet materiale til andre komikere som Jan Gintberg, Mette Lisby og Tobias Dybvad.

Han er uddannet journalist, og når han ikke laver stand up, holder han foredrag eller skriver på revysketches og taler. 

Derudover er han inkarneret hundemenneske. Det var egentlig ikke med vilje, at han blev det. Det skete ligesom bare.

 - Min ekskæreste havde en hund, som jeg blev rigtig glad for. Da vi gik fra hinanden, så endte jeg med hunden - som sådan en trøstepræmie, griner han.

Dorset giver her tre hurtige bud, på noget kultur, som han synes, alle skal opleve.

I Den Perfekte Fridag tager Sebastian Dorset os med på Frederiksberg Hovedbibliotek og til Open Mic standup på Bartof Café på Frederiksberg.

 - Jeg er jo nærmest vokset op på biblioteket - min mor er pensioneret bibliotekar. Det er et dejligt sted, hvor man kan sidde i mange timer og kigge i en bog eller en tegneserie, så jeg har altid elsket biblioteket, fortæller han.

Det andet sted, som Sebastian Dorset anbefaler er Bartof Café, som har Open Mic-arrangement, hver tirsdag kl. 20. Han kommer der tit, og har også flere gange stået på scenen.

 - Det er et dejligt publikum, de griner af det, der er sjovt, og ignorerer resten - i stedet for at blive sure og stå af, siger han.

Du kan se hele programmet med Sebastian Dorset på TV 2 Lorry lørdag den 24. marts kl. 19.30 - og derefter på vores web-tv. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik