Den Perfekte Fridag med Rasmus Botoft

Hvordan er din Perfekte Fridag? Skuespiller Rasmus Botoft går gerne på museum med familie og venner. Det handler om at opleve nye sider af sin by.

Rasmus Botoft er anderkendt skuespiller og måske mest kendt for som den ene halvdel af satireduoen Rytteriet. Lige nu er han aktuel med forestillingen SVEJK på Nørrebro Teater, hvor han spiller hovedrollen. Men også teateraktuelle skuespillere har fridage og TV 2 Lorrys Sascha Yang tager med ud til nogle af de steder Rasmus Botoft kan anbefale til Den Perfekte Fridag.

Gør noget sammen

Det første sted på ruten denne fridag er Bakkehusmuseet på Frederiksberg.

- Det er sådan en dejlig lille perle af et museum, som er hemmeligt for mange tror jeg, siger han i Min Perfekte Fridag. Og tilføjer at en museumstur gerne skal være i selskab med andre.

- Jeg kan godt lide det der med, at man tager ud og oplever noget sammen. At man samler noget familie og nogle venner og så tager på museum sammen og ser noget, man måske ikke har set før. Oplever andre sider af ens egen by.

Særegne spisesteder

Efter Bakkehusmuseet er det blevet tid til en let frokost. Den indtages på et af Rasmus Botofts favoritsteder, Restaurant Admiralgade 26 i København. Her afholder de både saloner og udgiver egen avis.

- Sådan noget kan jeg godt lide. At man har noget særligt, som kendetegner det her sted, fortæller Rasmus Botoft mens han nyder sin sildemad.

Se flere tips fra Rasmus Botoft i programmet.

Du kan se Den Perfekte Fridag med Rasmus Botoft i aften kl. 19.30 eller lige her:

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik