Den Perfekte fridag med Ole Stephensen

Ole Stephensen har oplevet mere end de fleste og han har været pioner i den danske medie og underholdningsbranche - han er gæst i den perfekte Fridag

Foto: Anders Nordahl / TV 2 Lorry

Ole Stephensen valgte en helt ny vej, da han sidste år blev valgt ind i kommunalbestyrelsen i Gentofte.

Det blev samtidig et farvel til en underholdningsbranche, hvor han har huseret i 40 år. Ole Stephensen har blandt andet arbejdet som journalist, skuespiller, filminstruktør og tv-vært. Han er nok mest kendt for sit samarbejde med Jarl Friis-Mikkelsen og deres roller som Walter og Carlo, og som tv-vært på bl.a. Eleva2ren og GO' Morgen Danmark. Ole Stephensen har fornylig udgivet sine erindringer. Rub og Stub over Stok og Sten hedder den. 

Kæmpejagt på Vestegnen

På sin perfekte fridag trækker Ole Stephensen i gummustøvlerne og tager os med på jagt efter De Glemte Kæmper på Vestegnen. Seks store træfigurer, der forestiller trolde, og som er lavet af kunstneren Thomas Dambo.

 - Jeg synes, det er sådan en god idé at lokke folk herud med noget, der fylder en med godt humør, og samtidig kommer man ud og ser det her meget skønne område.

De glemte Kæmper er et projekt, som er tænkt som en naturoplevelse på Vestegnen. De sekv glemte Kæmper står alle i grønne områder fx i Rødovre, vllensbæk, Taastrup og Ishøj. Og man skal finde det praktiske fodtøj frem, hvis man vil se dem, for ingen af dem er placeret i nærheden af parkeringspladser.

Underjordisk musik i Gentofte

Det andet sted, som Ole Stehensen gerne vil vise er Musikbunkeren i Gentofte. UNder Berstorffsparken ligger nemlig en kæmpe bunker, som er omdannet til øverlokaler for musikinteresserede unge.

13 øvelokaler blev der ud af den 1.035 kvadrameter storebunker.

08:30 Luk video

- Bunkeren rager jo et kæmpe stykke ind over parken, og hvad skal man bruge sådan en til i dag, når vi ikke længere frygter en atom krig? Nu er der 100 unge, der kan spille musik dernede. Uden at de forstyrrer. For vi kan ikke høre dem. Jeg synes det er en sjov anvendelse af et kæmpe areal.

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik