Dødsfald efter personpåkørsel på metroen

En person er fredag ramt af et metrotog på Sundby Station.

Opdateret 13.51:

Metroen kører igen efter planen.

...

En person har mistet livet efter en personpåkørsel ved metroen på Sundby Station, oplyser vagtchef Henrik Brix fra Københavns Politi.

- Lige nu prøver vi at finde vidner og sikre overvågning fra stedet, så vi kan finde ud af, hvad der er sket, siger Henrik Brix til TV 2 Lorry. 

I knap en time kørte der slet ikke tog på strækningen mellem DR Byen og Vestamager, men nu kører togene i shuttle i et spor, oplyser Lise Hein fra Metroselskabet. 

Skift tog ved DR Byen

Passagerer der skal til Vestamager, skal skifte metrotog på DR Byen, mens der er normaldrift på resten af strækningen. Togene stopper ikke på Sundby Station, men der er indsat busser, der kører til Sundby Station.

Lise Hein ved endnu ikke, hvor længe myndighederne skal arbejde på stedet, og hvor lang tid der derfor går, før metroen igen kan køre i begge spor. 

- Der sad seks til otte personer i den forreste del af toget og 10-12 personer nede bagved. De er alle blevet tilbudt psykologhjælp, men kun én har takket ja til at få hjælp, siger Metroselskabets Lise Hein til TV 2 Lorry.

De nærmere omstændigheder omkring hændelsen er endnu ikke klarlagt. Men der er intet, der tyder på, at der ligger en kriminel handling bag.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik