Del din sommer: Bungy Jump vandt ugens afstemning

Vores sommerkonkurrence fortsætter, og fire nye videoer er nu lagt til afstemning

Sommeren kommer i alle slags afskygninger: Regn, søde dyr, dansende børn, vilde oplevelser eller bare en still øl under parasollen. TV 2 Lorrys sommerkonkurrence Del Din Sommer er blevet populær blandt seere og brugere, og vi modtager hver dag et stort antal videoer.

Hver uge udvælger vi fire, som I kan stemme på her på hjemmesiden, og  efter fem uger går de fem ugevindere videre til finalen. Igen er det hjemmesidebrugerne, der bestemmer, hvem der skal vinde. Hovedpræmien er en rejse til 25.000 med Bravo Tours til Azorerne.

Videoen over atiklen her er Anders Ladefoged Larsens film Bungy Jump, og det er altså den, der har vundet ugens afstemning.

Nu kan I stemme på fire nye videoer: Bonbonland, Dansk Våd Sommer, Sommerfilm og Første Kartoffelhøst i 40 År.

Gå ind på vores Del Din Sommer-side og deltag i afstemningen her. Samme sted kan du se de mange andre skønne film, I har sendt til os. Det er hyggeligt og underholdende - og ingen tvivl om, at det, der hidtil har været en noget skuffende vejr-sommer - det tager ikke pippet fra danskerne.

Du kan sagtens nå at deltage i konkurrencen. På Del Din Sommer-siden kan du læse hvordan du gør. Og husk endelig at holde telefonen vandret, når du filmer.

God fornøjelse - god sommer!

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik