Del Din sommer: Bonbonland vandt ugens afstemning

Den kommende uges afstemning er nu sat i gang - vi nærmer os finalen

TV 2 Lorrys sommerkonkurrence  Del Din Sommer spurter afsted, og hver dag modtager vi skønne, sjove, anderledes og smukke klip, som I brugere og seere har filmet med jeres mobiltelefon.

Hver fredag sætter vi fire film til afstemning her på tv2lorrys.dk  website - og så bestemmer brugerne af siden, hvilken af de fire film, der skal sendes videre til finalekampen.

Og der er noget at kæmpe om!  For vinderen af finalen får en rejse til en værdi af 25.000 kroner med Bravo Tours, mens andenpladsen løber med et lækkert kamera fra Canon.

Denne uges afstemning er netop slut, og brugerne har sendt Jack Jeppesens video Bonbonland  - det er den over artiklen her - til finalekamp.

Men inden vi når så vidt, så skal vi have fire nye videoer i kamp. De er: Størrelse betyder ikke noget, Vandbazooka, Svævebane og Dansk Sommer 2016.

Du kan se ugens fire videoer - deltage i afstemningen - og nyde de mange andre fantastiske videoklip ved at gå ind på vores konkurrenceside Del Din Sommer.  Og så kan du selvfølgelig selv nå at deltage. God fornøjelse!

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

sanne salomonsen

Rockmama sælger ud af sin garderobe

Gaveindpakning i stof FB COVER

playCecilie og Karen vil ændre juletradition for at redde 800 tons gavepapir

Scooterbanden

playNy "bande" på Vestegnen: Nu cruiser ældre sammen i Vallensbæk

Gribskov Grå Sammen - 2G på skovsti

playFem enkle råd hjælper gymnasieelever gennem en presset hverdag

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere