Del din egen Knæk Cancer-blomst og støt kampen mod kræft

TV 2 Lorry udskriver sammen med TV 2 en stor konkurrence, hvor du kan lave din helt egen version af Knæk Cancer-blomsten.

Der er ingen grænser for kreativiteten, når folk kaster sig ud i at lave deres helt egne Knæk Cancer-blomster.

Og på TV 2 Lorry opfordrer vi i perioden onsdag den 9. oktober til onsdag den 23. oktober dig til at være med. 

Du kan dele din egen fine og finurlige Knæk Cancer-blomst og deltage i konkurrencen om en gavekurv.

Desuden vil vinderbilledet blive vist under TV 2's store indsamlingsshow, der sendes lørdag den 26. oktober. 

Du deltager i konkurrencen ved at dele dit bidrag på Instagram med hashtaggene #tv2lorry og #knækcancerblomst. 

Du kan bidrage til sagen - uden selv at finde pungen frem

TV 2 Lorry vil løbende dele de mange fine bidrag på vores Instagram-profil og her på siden. 

Sammen med jer seere vil vi kåre den mest opfindsomme blomst onsdag den 23. oktober klokken 12.00 via en afstemning.

Du skal huske, at din Instagram-profil skal være offentlig, hvis TV 2 Lorry og TV 2 skal kunne se det billede, som du deler med os via #tv2lorry og #knækcancerblomst.

Når du tilføjer #knækcancerblomst, deltager du samtidig i TV 2's landsdækkende indsamling, idet Boozt.com har valgt at give 20 kroner per godkendt billede.

Det gælder for alle billeder, der bliver uploadet i perioden mandag den 1. oktober 2019 til lørdag den 26. oktober 2019.

Billeder, der bliver lagt op efter dette tidsrum, udløser derfor ikke et donationsbeløb til indsamlingen.

RETNINGSLINJER FOR KONKURRENCEN

  • Fra uge 41 opfordres danskerne til at være kreative og fortolke Knæk Cancer-blomsten. Det gøres ved at lave en blomst med udgangspunkt i Knæk Cancer-logoet og dele det som et opslag på Instagram (ikke som en story) med hashtagget #knækcancerblomst og #tv2lorry
     
  • Boozt.com afleverer 20 kroner til TV 2's landsdækkende indsamling på vegne af dig. Dog op til 450.000 kroner i alt.
     
  • Blomsterbilleder fra samme bruger skal være forskellige og dubletter godkendes ikke. For gruppebilleder godkender TV2 op til fem reposts af samme billede fra forskellige brugere.
     
  • Du kan også indsende billedet via denne kampagneside.
     
  • Alle billeder der bliver uploadet i perioden mandag den 1. oktober 2019 til lørdag d. 26. oktober 2019 bidrager med 20 kroner. Billeder, der bliver lagt op efter dette tidsrum, udløser derfor ikke et donationsbeløb til indsamlingen. Disse retningslinjer kan opdateres løbende og uden forudgående varsel.
Lad dig inspirere af de fantastiske blomster fra andre år.
Lad dig inspirere af de fantastiske blomster fra andre år.
Foto: Privat

Det går din støtte til

Alle delte og godkendte blomster er med til at skaffe penge til at bekæmpe kræft gennem forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Sidste år indsamlede danskerne 141.895.200 kroner ved den syvende udgave af Knæk Cancer-ugen.

Resultatet var blandt de største indsamlede beløb i Danmark i de senere år, og dermed nåede Knæk Cancer-indsamlingen én milliard kroner på syv år.

For hver 100 kroner, som Kræftens Bekæmpelse modtager, går 17 procent til patientstøtte, 62 procent til forskning, tre procent til adminstration og 18 procent til oplysning. 

Det går dine penge til


​​​​​​100 kroner til Kræftens Bekæmpelse fordeles således:

 

Patientstøtte: 17 kroner

  • Over hele landet tilbyder Kræftens Bekæmpelse gratis rådgivning og støtte til kræftpatienter, pårørende og efterladte. Det er psykologer, socialrådgivere, sygeplejersker og læger, som primært tager sig af dette arbejde.
     
  • Patientstøtteafdelingen indsamler, udvikler og formidler ny viden og metoder til gavn for kræftpatienter, ligesom der er stor fokus på at hjælpe kræftpatienter til at få et samlet og godt patientforløb.

Administration: 3 kroner

  • Helt konkret dækker administrationsudgifterne en række fælles funktioner som bestyrelse, udvalg og direktion. Oveni det kommer økonomi, IT og fælles ejendoms- og personaleforvaltning.

Forskning: 62 kroner

  • Kræftens Bekæmpelse står for over halvdelen af kræftforskningen i Danmark og er de seneste år kommet længere i sin viden om, hvad kræft er, og hvordan kræftsygdomme forebygges og helbredes. I 2018 uddelte Kræftens Bekæmpelse 400 millioner kroner til kræftforskning.

Oplysning: 18 kroner

  • I dag kender man årsagerne til omkring en tredjedel af de cirka 32.000 kræfttilfælde, som hvert år opstår i Danmark. Det vil sige, at mere end 10.000 kræfttilfælde årligt kan forebygges med den viden, som man har på området.
     
  • Over de næste 10 år afsætter Kræftens Bekæmpelse 100 millioner kroner til et nyt forskningssamarbejde, der skal gøre organisationen endnu bedre til at få gode råd omsat til ændret adfærd. Det skal måles, om indsatsen virker, og om den virker blandt alle dele af befolkningen.

Hvis du har brug for mere viden om kræft eller skal have kræftrådgivning, kan du finde det her

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik