DanSteel vejrer morgen­luft

Trods krisetider i industrien med øgede priser på råvarer, mindre efterspørgsel og færre penge hos kunderne, oplever pladeværket DanSteel A/S i Frederiksværk et boom i både ordrebogen og produktionen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ifølge vicedirektør Yuriy Bokachev skyldes den øgede efterspørgsel en kombination af flere ting.
- I krisetider sænker mange produktionen og sælger i stedet ud af lagerbeholdningen. Nu er lagrene ved at været tomme. Samtidig køber flere af frygt for, at varerne bliver dyrere i fremtiden, siger vicedirektøren, der derfor har givet HR-afdelingen grønt lys til at ansætte en stort kuld nye medarbejdere.
Virksomheden har i første omgang ansat 20 stålteknikere på midlertidige kontrakter for at kunne følge med efterspørgslen - og flere er på vej, lover Yuriy Bokachev, der dog ikke tør spå om opsvinget varer ved.
- Årsagen til at de bliver ansat på midlertidige kontrakter skyldes, at det endnu er for tidligt at sige, om boomet i efterspørgslen fortsætter. Det vil være respektløs af os over for de nye medarbejderne at gøre det anderledes, forklarer han.
Hos 3F håber den lokale formand, at det uventede opsving på pladeværket vil brede sig.
- Det er alle tiders, hvis der kommer gang i hjulene igen. Vi har i den grad brug for flere arbejdspladser heroppe, siger formand Aino Humble Reffs.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

cosedis

Nicolas' luftfotos hitter: Se 28 pletskud her

20191202-185853-5-1920x1279we

playTrods lunken modtagelse ser boligministeren positivt på ny ghettoliste

julefrokost

Hårdt pressede restauranter: Ni ud af ti julefrokoster i år er aflyst

Gadehavegård, Ibrahim El-Khatib

play”Det er ligegyldigt, at vi er røget af ghettolisten. Skaden er sket”

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere