Dansker ny træner for Malmö F.F.

Danske Allan Kuhn er ny cheftræner i Malmö F.F., der i den forgangne sæson sluttede på en femteplads i Allsvenskan og deltog i gruppespillet i UEFA Champions League.

Allan Kuhn havde kontrakt med AaB indtil sommeren 2017, men klubberne er blevet enige om en passende kompensation, så skiftet kan ske med det samme.

Det skriver AaB på deres hjemmeside.

- Alle ved, hvor stor pris vi sætter på Allan Kuhn, og vi er kede af at miste ham, men omvendt har vi heller ikke ønsket at stå i vejen for ham, siger AaB's sportsdirektør Allan Gaarde.

Dermed kan danskeren allerede 15. januar indtræde i Åke Hareides tidligere job, der blev ledigt, efter Hareide sagde ja tak til jobbet som dansk landstræner.

Bortset fra knap to års ophold hos FC Midtjylland og Randers FC har 47-årige Allan Kuhn været en del af AaB siden januar 2004.

Allan Kuhn siger på AaB's hjemmeside, at han kommer til at savne klubben, spillerne og hele organisationen i det nordjyske.

- Men selvfølgelig glæder jeg mig også meget til min nye udfordring i Malmö, og jeg er glad og stolt over at have fået chancen, slutter Allan Kuhn.

Malmö F.F. og Allan Kuhn indleder sæsonen 2. april på hjemmebane mod Norrköbing.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik