Danske mestre henter 44-årig veteran

Veteranmålmanden Kristian Asmussen skal være vikar i KIF Kolding København resten af sæsonen.

44-årige Kristian Asmussen skal passe på målet for KIF Kolding København resten af sæsonen.

Det meddeler de danske håndboldmestre onsdag.

Den tidligere landsholdsmålmand hentes til klubben, fordi reservemålmand Marcus Cleverly har fået en diskusprolaps.

Kristian Asmussen var ellers på kontrakt hos oprykkerne fra Nordsjælland Håndbold, men skal nu være backup for Kasper Hvidt i resten af den netop påbegyndte sæson.

- Det er et held, at man kan finde en målmand på Kristians niveau på dette tidspunkt af sæsonen, siger den KIF Kolding København-sportschef Lasse Boesen i en pressemeddelelse.

- Jeg er meget glad og taknemmelig for den indstilling, Nordsjællands ledelse har haft i denne sag, og jeg både håber og tror, at det kan blive begyndelsen på et godt samarbejde mellem vores klubber, lyder det fra Boesen.

Kristian Asmussen er en klublegende i Nordsjælland Håndbold, og derfor ville klubben heller ikke stå i vejen for, at veteranen kunne få en oplevelse i blandt andet Champions League.

Det sætter den 44-årige målmand - i håndboldkredse kendt som 'Nøller' - stor pris på.

- Jeg er taknemmelig over, at Nordsjælland giver mig muligheden for at få en unik oplevelse og måske lige opnå en titel inden lukketid. Det bliver fedt at skulle spille håndbold på øverste hylde. Jeg er beæret over, at de har henvendt sig til mig, og jeg vil gøre mit bedste for opnå sejre til KIF Kolding København, især i Champions League-kampene, lyder det fra Kristian Asmussen.

Han får nu mulighed for at vise et af sine varemærker frem på den internationale håndboldscene. I forbindelse med store redninger har målmanden ofte i ren jubelrus revet op i trøjen og vist sin bare mave frem.

Kristian Asmussen slutter sig til KIF-truppen fredag.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik